{"id":628,"date":"2021-08-29T20:56:27","date_gmt":"2021-08-29T18:56:27","guid":{"rendered":"https:\/\/www.omegavanille.nl\/?p=628"},"modified":"2022-08-10T12:13:06","modified_gmt":"2022-08-10T10:13:06","slug":"recepten-met-vanille","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.omegavanille.nl\/mg\/recepten-met-vanille\/","title":{"rendered":"Toro-hevitra momba ny fampiasana lavanio"},"content":{"rendered":"
<\/div>
\n
\"\"<\/div>\n<\/div>\n

Mofomamy Krismasy\/ Mofomamy volana<\/h2>\n
<\/div>\nSelma<\/span>\n
<\/div>\n
Atao ahoana no fanaovana ity Mofomamy Eoropeanina izay manana ny tsiro maha izy azy amin'ny fomban-dRazann'ireo Allemaina\/ \nAotrisy\/ hatramin'izay ka hatramin'izao ity. Ny rehetra no mankafy ny tsirony izay tena miavaka tokoa.<\/span><\/div>\n
<\/div>\n\n
<\/div>\n
\n\t<\/path><\/g><\/g><\/g><\/svg><\/span> Print Recipe<\/a>\n\t<\/path><\/g><\/g><\/svg><\/span> Pin Recipe<\/a>\n \n<\/div>\n
<\/div>\n
<\/div><\/path><\/g><\/g><\/g><\/svg><\/span>
<\/div><\/div>\n
Cook Time <\/span>15 minutes<\/span><\/span> mins<\/span><\/span><\/div>
baktijd <\/span>12 minutes<\/span><\/span> mins<\/span><\/span><\/div>
Total Time <\/span>27 minutes<\/span><\/span> mins<\/span><\/span><\/div><\/div>\n
<\/div>\n
\n\t
\n \t
<\/div><\/path><\/g><\/g><\/svg><\/span>
<\/div><\/div>\n\t\t\n <\/div>\n
\n
<\/div><\/path><\/g><\/g><\/svg><\/span>
<\/div><\/div>\n\t\t
Servings <\/span>75<\/span> Mofomamy<\/span><\/span><\/div><\/div>\n <\/div>\n<\/div>\n\n

Ingredients
<\/div>  <\/h3>
  • 2<\/span> kaopy<\/span> koba tsara toto<\/span><\/li>
  • 1<\/span> sotro<\/span> koba tsara toto<\/span><\/li>
  • 1\/2<\/span> kaopy<\/span> siramamy<\/span><\/li>
  • 3\/4<\/span> kaopy<\/span> dibera (7oz\/14sotro\/200g)<\/span><\/li>
  • 1\/8<\/span> kaopy<\/span> dibera<\/span><\/li>
  • 1<\/span> kaopy<\/span> amygdala voatoto, hazelnut voatoto, voanio voatoto na fangaro (125 g) <\/span><\/li>
  • 2<\/span> sotro<\/span> siramamin-davanio<\/span><\/li>
  • 1<\/span> vanilla pods<\/span> voan-davanio<\/span><\/li>
  • 1<\/span> tamenak'atody<\/span><\/li>
  • 1<\/span> tsongo sira<\/span> zout<\/span><\/li>
  • 2<\/span> kaopy<\/span> 240 g vovon-tsiramamy<\/span><\/li>
  • 4<\/span> tl<\/span> siramamin-davanio<\/span><\/li><\/ul><\/div><\/div>\n

    Instructions
    <\/div> <\/h3>
    • Meng boter, suiker, vanillesuiker, snuifje zout, zaadjes van 1 vanilleboon en eierdooier tot een goed mengsel.<\/span><\/div><\/li>
    • Voeg gemalen amandelen en bloem toe en meng alleen tot het net gecombineerd is.<\/span><\/div><\/li>
    • Draai het deeg uit op een werkvlak en kneed het deeg zachtjes tot een gladde massa.<\/span><\/div><\/li>
    • Wikkel het deeg in vershoudfolie.<\/span><\/div><\/li>
    • Koel het deeg gedurende minstens 1 uur, bij voorkeur overnacht tot het stevig en goed gekoeld is. <\/span><\/div><\/li>
    • Verwijder een deel van het gekoelde deeg. Bewaar het resterende deeg gekoeld terwijl u verder gaat.<\/span><\/div><\/li>
    • Kneed het deeg tot het glad is.<\/span><\/div><\/li>
    • Rol het deeg tot een klein blokje zo dik als een duim.<\/span><\/div><\/li>
    • Verdeel de kleine stam in plakken van 2 cm.<\/span><\/div><\/li>
    • Vorm elke plak tot een stevige, kleine bal.<\/span><\/div><\/li>
    • Vorm elke bal met de palm van je hand in plakjes van 5-6 cm. De kleine boomstammen moeten in het midden iets dikker zijn, met taps toelopende uiteinden. <\/span><\/div><\/li>
    • Buig het boomstammetje zachtjes in een halvemaanvormige vorm.<\/span><\/div><\/li>
    • Breng de sikkelkoekjes over op een met perkamentpapier bekleed bakpapier, ongeveer 3 cm uit elkaar.<\/span><\/div><\/li>
    • Bak de koekjes in de voorverwarmde oven op 180\u00b0C (350\u00b0F) op het middelste rekje gedurende ongeveer 10 – 15 min. Bak ze tot de randen licht goudkleurig beginnen te worden.<\/span><\/div><\/li>
    • Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen.<\/span><\/div><\/li>
    • Meng de poedersuiker met de vanillesuiker.<\/span><\/div><\/li>
    • Bestrooi de sikkels met het suikermengsel.<\/span><\/div><\/li><\/ul><\/div><\/div>\n
      <\/div>

      Video
      <\/div><\/h3>